Zaalverhuur

De grote zaal van Het Genot van Grootschermer is een ideale locatie voor verjaardagen, recepties, bruiloften en andere festiviteiten. Het heeft een podium voor optredens en aangrenzend een groot terras, waar u uiteraard gebruik van kunt maken.

Het is altijd mogelijk om uw specifieke wensen in vervulling te laten komen. Neem vrijblijvend contact met ons op dan bespreken we uitgebreid de mogelijkheden.

De Mogelijkheden

De Zaal van Café-Restaurant het Genot van Grootschermer is een prachtige locatie voor uw vergadering, zakelijk evenement, congres, heidesessie, en nog veel meer.
U kunt met uw gasten succesvol vergaderen in een rustige ambiance. Het Genot van Grootschermer heeft voor zakelijke bijeenkomsten, zoals sollicitatie gesprek het Podium tot uw beschikking maar kan ook een meerdaags congres organiseren met slaapmogelijkheden in en om het dorp.

U zit in een rustige omgeving, te midden van de Eilandspolder. U kunt uw vergadering uitbreiden met een rondvaart door het prachtige polderlandschap, een mooie wandeling naar het museum van Nic Jonk, een workshop, een excursie naar een van de vele boerderijen omliggend aan Het Genot van Grootschermer en nog veel meer mogelijkheden.

Koffie, frisdrank, snacks, lunch, borrel en diner worden voor u verzorgd.

Geef indien gewenst de vergaderopstelling door.

Indien u audiovisuele apparatuur nodig heeft, kunt u dit aangeven bij de reservering. Wij hebben standaard in onze zaal een beamer en ’n groot scherm voor u beschikbaar. (kosten op aanvraag).

Televisie ook aanwezig. (Kosten op aanvraag).

Prijs: € 50,00 zaalhuur per dagdeel.

Koffie, thee, frisdrank e.d. op rekening

Indien u een broodmaaltijd of lunch van onze kaart wenst, horen wij dit graag bij de reservering.

 

Binnen kijken bij Het Genot van Grootschermer

Feestzaal