AFHAALMENU HET GENOT
Vanaf nu telefonisch te bestellen – 0299 675513
Afhaalmenu in Het Genot van Grootschermer, is uitgebreider dan ooit.
wij hebben ook high-wine-beer afhaalmenu en high-tea afhaal …
In maart van donderdag t/m Zondag kan er afgehaald worden.
Wij vragen u telefonisch uw wensen door te geven.
Dank alvast, en graag tot ziens.
LUNCH-AFHAAL
WIT OF DONKER BOERENLANDBROOD (twee sneden)
Huis gerookte zalm, dun gesneden, limoenmayonaise en rode ui 9,50
Rundercarpaccio, Beemsterkaas, pijnboompitten en pesto of truffelmayonaise 8,50
Gezond van het Genot, ham, kaas, tomaat, komkommer en ei 8,50
Oude Beemsterkaas, salade, cashewnoten en komkommer 8,50
Pikante kip, pesto en rucola 9,50
Geitenkaas uit Egmond, walnoten, biet, honingdressing en appel 8,50
MAALTIJDSALADE
Geitenkaas uit Egmond, walnoot, biet, honingdressing en appel 14,00
Rundercarpaccio, pijnboompitten, Beemsterkaas en pesto of truffelmayonaise 14,00
Huisgerookte zalm, limoenmayonaise en rode ui 14,00
Caesar salade, kip, ansjovis, tomaat, ei, spek, en caesardressing 14,00
Wordt geserveerd met brood en kruidenmayonaise
VOORGERECHTEN
Rundercarpaccio, pijnboompitten, Beemsterkaas, pesto 10,00
Gerookte Runderribeye met Truffelmayonaise 10,00
Huis gerookte zalm, dun gesneden, limoenmayonaise, rode ui 12,00
Geitenkaas uit Egmond, walnoot, biet, honingdressing en appel 10,00
Viscombi, huis gerookte zalm, garnalen en gerookte paling 14,00
Steak tartaar met zuur en crostini’s 15,00
Proeverij – Combinatie van bovenstaande voorgerechten 17,50
Carpaccio xl – met truffelmayonaise en pesto inclusief brood en kruidenmayonaise (4persoonsgerecht) 29,50
Alle voorgerechten zijn inclusief brood en kruidenmayonaise
HOOFDGERECHTEN
Gamba’s gebakken met ui, champignons, citroen en knoflook 21,50
Zeebaars in papillot, groenten, beurre blanc 19,50
Saté Ajam, Kip, seroendeng en kroepoek 18,50
Boeuf stroganoff, gebakken ossenhaaspuntjes, stroganoffsaus 22,00
Rundersukade, risotto, broodcroutons en eigen jus 22,50
Tournedos Wellington, tournedos 130gr. in Bladerdeeg 26,50
Sweet potatopuree met duxelles van champignon, paprika, ui, knoflook 18,50
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappels, rijst en knolselderijsalade.
SNACKS
Bitterballen 8 stuks 6,50 – 12 stuks 8,50 – 16 stuks 10,50
Bittergarnituur 8 stuks 6,50 – 12 stuks 8,50 – 16 stuks 10,50
Gefrituurde kaasstengels 8 stuks 6,50 – 12 stuks 8,50 – 16 stuks 10,50
Mandje brood met kruidenmayo 4,50
Plateau met van alles lekkers (charcuterie, broodjes, bittergarnituur, kaas en noten) 15,50
Friet meeneembak 3,50
Frikadel – kaassouffle – kroket – (per item) 2,50
Kipnuggets (6st.) 2,50
saus apart
DESSERT
Cheesecake met caramelsaus 4,75
Fruitsalade en macarons 5,50
Chocoladecoulant met fruit (nog in de oven thuis) 7,50
Bakje ijs (3 bollen vanilleroomijs – sorbet ijs – of in overleg) 4,50
Kaasplateau (4 soorten kaas, brood en noten) 12,00
De hoofdgerechten zijn zo voorbereid dat u deze thuis kunt opwarmen, met bereidingsadvies bij uw gerecht.
HARTIG PLATEAU 47,50 (extra persoon 9,-)
Huisgerookte zalm,gerookte paling,hollandse garnalen,gamba’s,
rundercarpaccio met pesto,
gehaktballetjes met satésaus,
(kaasblokjes met mosterd) in overleg,
Iberico ham en Serrano ham,nootjes,
Amsterdams zuur,cocktailsaus,
kruidenmayonaise truffelmayonaise,stokbrood.
Zoet Plateau 30,- (extra persoon 7,50)
HIGH TEA BOX 27,00p.p.
High-tea: 3 soorten thee van mevrouw Cha &
Soepje/ sandwiches/ croissantje/chocoladebroodje /taartje/ brownie/ macarons/fruitsalade.
HIGH WINE/BEER BOX 40,00p.p.
VANAF 2 PERSONEN (EEN DAG VAN TE VOREN RESERVEREN)
High-beer/wine: verschillende soorten bier of wijn &
Soepje/ proeverij/ vis of vlees hoofdgerecht/ dessert.
*Speciaal voor u, die (nog) niet uiteten kunnen, maar wel verwend willen worden,
De afhaalkaart:
u belt ons met de bestelling.
U haalt uw bestelling op, op de afgesproken tijd in
Het Genot.
Graag tot ziens bij
Restaurant-Café Het Genot van Grootschermer
Noordeinde 12
1843 JH Grootschermer
tel: 0299-675513