Dinerkaart

Voorgerechten

  • Huis gerookte zalm € 13,50

    Dun gesneden, limoenmayonaise, rode ui en toast

  • Garnalencocktail € 16,50

    Cocktailsaus en toast

  • Gerookte paling € 17,50

    Roomboter en toast

  • Visplateau € 18,50

    Huisgerookte zalm, garnalen en gerookte paling

  • Rundercarpaccio € 14,00

    Pijnboompitten, Beemsterkaas, pesto of truffelmayonaise

  • Stokbrood € 5,50

    Met kruidenmayonaise en olijfolie of boter

  • Geitenkaas € 11,50

    Met biet, walnoot en een geitenkaaskroketje

  • Bietencarpaccio € 12,50

    Met cashewnoot, vinaigrette

  • Proeverij € 20,50

    Combinatie van diverse koude en warme voorgerechten

  • Gamba's € 16,00

    Gebakken met ui, champignons, citroen en knoflook

Soepen

  • Tomatencrèmesoep € 7,50

    Geserveerd met brood

  • Uiensoep € 7,50

    Gegratineerd met oude Beemsterkaas

Hoofdgerechten vis

  • Gamba's € 25,50

    Gebakken met ui, champignons, citroen en knoflook

  • Gebakken sliptong: op reservering dagprijs

    Drie stuks en remouladesaus

  • Vis van de dag dagprijs

Hoofdgerechten vlees

  • Saté Ajam € 20,50

    Kip, seroendeng en kroepoek

  • Rundersukade € 25,50

    Met truffelrisotto, broodcroutons en eigen jus

  • Gegrilde kalfsribeye € 25,50

    Met seizoensgroenten en truffeljus

  • Boeuf stroganoff € 27,50

    Gebakken ossenhaaspuntjes met stroganoffsaus

  • Tournedos +/-160 gr € 27,50

    Gegrild van Ierse Black Angus ossenhaas

  • Tournedos +/-250 gr € 37,50

    Gegrild van Ierse Black Angus ossenhaas

  • Chateaubriand € 47,50 p.p.

    +/-300 gr Ierse Black Angus ossenhaas p.p. – gebakken ui en champignons – vanaf 2 personen

    Saus naar keuze: champignonroomsaus – pepersaus – stroganoffsaus – truffeljus.

Hoofdgerechten vegetarisch

  • Risotto € 20,50

    Met gegrilde groenten

  • Sweet potatopuree € 20,50

    Met duxelles van champignon, paprika, ui, knoflook en gegrilde courgette

    Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet, huisgemaakte mayonaise, knolselderijsalade en seizoensgroenten.

Desserts

  • Coupe dame blanche € 8,00

    Vanille-ijs, slagroom en chocoladesaus

  • Appeltaart € 7,50

    Met ijs en slagroom

  • Crème brûlée € 8,00

    Vanille-ijs en slagroom

  • Scroppino € 8,00

    Citroen-ijs, wodka en prosecco

  • Chocoladecoulant € 9,00

    Witte chocolade-ijs en slagroom

  • Fruitsalade € 8,00

    Twee bollen sorbetijs en slagroom

  • Kaasplateau € 14,50

    met confituur en nootjes (min. 4 soorten kaas)

Menu's

  • 3 gangen € 42,-
  • 4 gangen € 52,-
  • 5 gangen € 62,-
  • 6 gangen € 72,-
  • Wijnarrangement 3 gangen € 21,-
  • Wijnarrangement 4 gangen € 28,-
  • Wijnarrangement 5 gangen € 35,-
  • Wijnarrangement 6 gangen € 42,-


    Luxe wijnarrangement in overleg met Chantal

  • Thee bij uw diner v.a. € 12,-

    Thee-arrangement

Kindermenu

Voorgerechten
  • Tomatensoep € 4,50
  • Zalm met toast € 7,50
  • Garnalencocktail € 7,50
Hoofdgerechten
  • Spaghetti € 7,50

    Met bolognese saus en Beemsterkaas

  • Friet € 7,50

    Met keuze uit: Frikandel – Kipnuggets – Kroket

  • Tournedos 100 gram € 19,00

    Met friet en saus naar keuze

  • 2 gebakken sliptongen € 19,00

    Met friet

Dessert
  • Gevulde beker € 4,50

    Beker mag je meenemen!

  • Seizoensfruit € 4,50

    Met bol sorbetijs

Heeft u een allergie? Meld het ons dan denken we graag mee.
Wij wensen u een heel fijn gastvrij en smakelijk verblijf toe in Het Genot van Grootschermer.

Kees en Chantal Blokdijk