De Zaal van Café-Restaurant het Genot van Grootschermer is een prachtige locatie voor uw vergadering, zakelijk evenement, congres, heidesessie, en nog veel meer.
U kunt met uw gasten succesvol vergaderen in een rustige ambiance. Het Genot van Grootschermer heeft voor zakelijke bijeenkomsten, zoals sollicitatie gesprek het Podium tot uw beschikking maar kan ook een meerdaags congres organiseren met slaapmogelijkheden in en om het dorp.

U zit in een rustige omgeving, te midden van de Eilandspolder. U kunt uw vergadering uitbreiden met een rondvaart door het prachtige polderlandschap, een mooie wandeling naar het museum van Nic Jonk, een workshop, een excursie naar een van de vele boerderijen omliggend aan Het Genot van Grootschermer en nog veel meer mogelijkheden.

Koffie, frisdrank, snacks, lunch, borrel en diner worden voor u verzorgd.

Geef indien gewenst de vergaderopstelling door.

Indien u audiovisuele apparatuur nodig heeft, kunt u dit aangeven bij de reservering. Wij hebben standaard in onze zaal een beamer en ’n groot scherm voor u beschikbaar. (kosten op aanvraag).

Televisie ook aanwezig. (kosten op aanvraag).

Prijs: € 50,00 zaalhuur per dagdeel (dit is vanaf prijs).

Koffie, thee, frisdrank e.d. op rekening

Indien u een broodmaaltijd of lunch van onze kaart wenst, horen wij dit graag bij de reservering.

Wij hebben ook vergaderarrangementen,
hieronder vindt u een aantal vergaderarrangementen die frequent geboekt worden:

VERGADERARRANGEMENTEN HET GENOT VAN GROOTSCHERMER:

Café-Restaurant Het Genot van Grootschermer biedt vele uiteenlopende mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomsten. Onze multifunctionele zaal is voorzien van alle faciliteiten en audiovisuele apparatuur. Onze arrangementen voor uw vergadering, bijeenkomst, zijn inclusief zaalhuur en  basis van minimaal 10 personen. Bij minder dan 10 personen berekenen wij een toeslag voor de zaalhuur.

  • Gratis onbeperkt Wi-Fi
  • Gratis parkeren aan overkant van het Genot

 

Uiteraard is het altijd mogelijk om uw specifieke wensen in vervulling te laten komen,
door middel van contact met Chantal of Kees op te nemen kunnen we deze uitgebreid met u doornemen.