Vanaf  1 januari 2015 is het zover; dan fuseren de gemeenten Alkmaar, Graft-De Rijp en Schermer. Alkmaar, Graft-De Rijp en Schermer hebben veel historische overeenkomsten: met de vele monumentale panden en de afwisseling van stad en platteland kunnen ze worden beschouwd als één toeristisch product. De nieuwe gemeente wil zich ontwikkelen tot hoofdstad van Noord Holland Noord: een levendige, duurzame gemeente voor jong en oud in het groen.

Activiteiten voor Alkmaar, Graft-De Rijp en schermer

Het Genot van Grootschermer wil hier zoveel mogelijk op inspringen als Café Restaurant. Wij organiseren alle maanden iets leuks voor de kinderen en voor volwassenen uit de Schermer, De Rijp, Graft maar ook uit Alkmaar zijn zeer welkom in Het Genot van Grootschermer.

Om alle activiteiten kenbaar te maken kunt u onze website aanklikken maar ook vanuit Alkmaar staan ons programma genoteerd op Alkmaar prachtstad, zie hieronder de website of bij evenementen Alkmaar.

Café Restaurant Het Genot van Grootschermer doet mee in het promotie boekje van Alkmaar waar u ook een kortingskaart bij kunt bemachtigen, de Alkmaar pas.

U ontvangt bij elk bezoek bij Het Genot van Grootschermer 10% korting op uw rekening.

De kortingpas van Alkmaar kunt u verkrijgen bij het VVV kantoor te alkmaar, zie ook www.vvv-alkmaar.nl .

 

Zie onze agenda op onze site voor alle activiteiten. U kunt ons ook in de gaten houden via www.alkmaarpas.nl

www.alkmaarprachtstad.nl, www.evenementen-alkmaar.nl